President Selim Atalay 185 Posted April 8 President Share Posted April 8 Ad: Enis DestanYaş: 18 Oynadığı Takım: Altınordu Uyruk: Bonservis Bedeli: €2.6B 2020 Profil ------- 2024 Profil ------- Düşüncelerim -------- Altınordu camiasının yetiştirdiği son yeteneklerden bir tanesi. Özellikle gelişime açık olması, süper lige yatkınlığı sayesinde işinizi kolaylaştırmasının yanı sıra gelişimi de hızlı olabiliyor. Sadece nereye yoğunlaşacağınızı, hangi bölgeye yatırım yapacağınızı geçmeniz lazım. Atan mı yoksa topu ayağında tutan mı tarzında bir seçim yaptığınız gibi özel antrenmanlarla beraber verimliliği daha da artıyor. Ben biraz daha zoru seçtim ve ayağında top tutan, dağıtan birisi için çabaladım. Yolum çok uzun olmasının yanı sıra yedekten olabildiğince şans verdim. Benimle birlikte 4 sezon oynadı ve toplamda 121 maça çıktı. Bu maçların 47 tanesine sonradan dahil oldu. 35 gol atıp, 9 asistlik bir performans sergiledi. Gelişimi ve verilen şans ile profili de verimli bir hale geldi. Daha iyi olabilirdi ve erken yatırımları daha net yapabilirdim. Buna rağmen deli gibi performansı ve sözleşme istemeyişi ile işimiz kolaylaştırdı. Haliyle uzun süreli bir sözleşme ile kendisini bağladık. İlk sene takıma dahil edilirse, daha verimli olabilir. Ben biraz daha bekleyip, uygun bir fiyata almayı tercih ettim ve 1 sezon sonrasında takıma dahil ettim. Kaybettiğimiz bir sene olunca da insanı biraz düşündürüyor. Mesela takıma dahil ettiğiniz gibi eksik olan kilit özelliklere yoğunlaşıp, hangi role yatkınlığını istiyorsanız geliştirmeye başlamalısınız. Ben daha çok PS olarak kullandım. Haliyle buna yatırım yaptım ve gelişimini hızlandırdım. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Behzat Ç. 117 Posted April 9 Share Posted April 9 Çok iyi iş yapıyor. Çok da güzel gelişiyor. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts