JpantherA7 2 Posted April 7 Share Posted April 7 (edited) Genel olarak merkezden oynamayı, yeri geldiğinde kısa paslarla yeri geldiğinde doğrudan paslarla ileri çıkmayı amaçlayan hücuma dayalı bir 4-1-4-1 taktiği oluşturmak istedim Taktik: Roller ve talimatlar Not: beklerden birini kanat bek veya iki yönlü bek yapabilirsiniz ama kanatta şişkinlik olmasın diye aynı taraftaki Mezzala oyuncusunu daha merkezde oynayan bir role çevirmenizi öneririm Forvette ise Komple forvet oynayabilecek nitelikte bir oyuncunuz varsa o rolde de oynatabilirsiniz Not: tempoyu istediğiniz bazı maçlarda veya öne geçtiğiniz bazı maçların 2. Yarısında düşürebilirsiniz Taktiği hazırlarken Guardiola''nın içe giren bekleri bazen kısa bazen dikek paslarla yaptığı hücumlarını, Terim'in kanatlarda kullandığı teknik ve yaratıcı oyuncuları 8 numarada kullandığı ofansif oyuncularını örnek almaya çalıştım. Sonuçlar 92 puan ️ 97 gol Not: temadan kaynaklanan bir sıkıntıdan dolayı 7 üzeri reytingler gözükmüyor malesef Performans istatistiği Sonuçların bir kısmı ÇOK ÖNEMLI BİLGİ TAKTİK ÇOK OFANSİF OLDUĞU İÇİN BÜYÜK MAÇLARDA KESİNLİKLE DENEMEYİN. TAKTİK LİNKİ https://s6.dosya.tc/server/iwjn0d/4-1-4-1_Pep-Terim_hucum_taktigi.fmf.html JpantherA7 Edited April 7 by JpantherA7 1 Quote Link to post Share on other sites
JpantherA7 2 Posted April 7 Author Share Posted April 7 Taktiğin linkini eklemeyi unutmuştum şimdi ekledim. Quote Link to post Share on other sites
President Selim Atalay 185 Posted April 7 President Share Posted April 7 Paylaşımın için teşekkür ederim. Genel istatistik yerine maçların skorları, büyük maçlarda etkisini göstersen fena olmazdı. 1 Quote Link to post Share on other sites
sosmy 112 Posted April 8 Share Posted April 8 Güzel bir taktik olduğunu düşünüyorum ben de. Biraz daha detaylı sonuçlar görsek fena olmaz. Elinize sağlık hocam 1 Quote Link to post Share on other sites
Behzat Ç. 117 Posted April 9 Share Posted April 9 Eline sağlık hocam. 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts