President Selim Atalay 185 Posted April 2 President Share Posted April 2 Ad: Süleyman CebeciYaş: 17 Oynadığı Takım: Trabzonspor Uyruk: Bonservis Bedeli: €39B 2020 Profil ------- 2023 Profil ------- Düşüncelerim -------- Süleyman ile biraz ilgilenmeniz ve üstüne düşmeniz gerekiyor. Özellikle ilk temel özelliği pas üzerinde olabilir. Belirli bir seviyeye geldikten sonra fiziksel özelliklerine yoğunlaştırıp, kendisine bir tık öz güven yüklemeniz şart. Fiziksel açıdan belirli bir seviyede olduğu sürece sorun çıkartmaz ve maçlarda etkisini arttır. Benim 3 sezon içerisinde yaptığım gelişim, tamamiyle süre vermekle alakalı değil. Kendisini ilk olarak as takıma çıkarttım ve hemen arkasından u19 maçlarına oynayabilir dedim. Peşinden özel antrenmanlar, kupa maçları ve ara sıra lig maçlarında verilen sürelerle süsledim. Sonuçta daha genç olmasına rağmen belirli bir profile sahip oldu. Birkaç özel antrenmanlarla beraber daha iyi hale gelecek. 1 Quote Link to post Share on other sites
Behzat Ç. 117 Posted April 2 Share Posted April 2 Üzerine düşülürse Avrupa'ya yüksek bonservisle gönderilebilir. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts